VIAJE A LA BARCELONA SECRETA

Una guía para caminantes curiosos

ARREVEURE BELLE ÉPOQUE!

Tots coneixem el Modernisme, però on era l’alta burgesia de Barcelona? Què feien els rics més rics? Com vivien, què volien i qui eren? Visitarem l’av. Tibidabo, l’últim gran secret de Barcelona, a fi de conèixer els costums d’una elit arximilionària que va transformar la ciutat i va establir les bases de la societat del lleure a la recerca de la seva pròpia utopia burgesa. Unes poques famílies i uns cognoms que van deixar la seva petjada en la nostra història.

Ideal si vas fer “L’Eixample: el malson de Cerdà”, aquest és el segon capítol dins de la sèrie que dediquem al segle XIX.

A càrrec de Sònia Tres, de Viaje a la Barcelona Secreta

Aquesta ruta forma part del bloc «¡A tot vapor!»

BLOC A TOT VAPOR! LA BARCELONA INDUSTRIAL

La industrialització és un dels períodes més importants en la història de Catalunya. L’arribada de la revolució industrial provoca un paradigma econòmic i social que marcarà el destí de la ciutat fins a ben entrat el s.XX

A viatge a la Barcelona secreta expliquem aquesta revolució i les seves conseqüències en episodis. Una temporada de quatre capítols. Sí, com a Netflix! i que pots fer en l’ordre que més t’agradi.

 

Fecha

Oct 24 2020
¡Caducado!

Hora

Todo el día

Coste

10,65€
Categoría

Organizador

Centre Cívic Sarrià
Teléfono
932 562 720
Correo electrónico
ccsarria@qsl.cat
Web
https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/sarria

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.