VIAJE A LA BARCELONA SECRETA

Rutas culturales por Barcelona

ARREVEURE BELLE ÉPOQUE!

Tots coneixem el Modernisme, però on era l’alta burgesia de Barcelona? Què feien els rics més rics? Com vivien, què volien i qui eren? Visitarem l’av. Tibidabo, l’últim gran secret de Barcelona, a fi de conèixer els costums d’una elit arximilionària que va transformar la ciutat i va establir les bases de la societat del lleure a la recerca de la seva pròpia utopia burgesa. Unes poques famílies i uns cognoms que van deixar la seva petjada en la nostra història.

Ideal si vas fer “L’Eixample: el malson de Cerdà”, aquest és el segon capítol dins de la sèrie que dediquem al segle XIX.

A càrrec de Sònia Tres, de Viaje a la Barcelona Secreta

Aquesta ruta forma part del bloc «¡A tot vapor!»

BLOC A TOT VAPOR! LA BARCELONA INDUSTRIAL

La industrialització és un dels períodes més importants en la història de Catalunya. L’arribada de la revolució industrial provoca un paradigma econòmic i social que marcarà el destí de la ciutat fins a ben entrat el s.XX

A viatge a la Barcelona secreta expliquem aquesta revolució i les seves conseqüències en episodis. Una temporada de quatre capítols. Sí, com a Netflix! i que pots fer en l’ordre que més t’agradi.

 

Fecha

Oct 24 2020
¡Caducado!

Hora

Todo el día

Hora local

  • Zona horaria: America/New_York
  • Fecha: Oct 24 2020

Coste

10,65€
Categoría

Organizador

Centre Cívic Sarrià
Teléfono
932 562 720
Correo electrónico
ccsarria@qsl.cat
Web
https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/sarria

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *