VIAJE A LA BARCELONA SECRETA

Rutas culturales por Barcelona

Homenajes

LES TRES TORRES, RETROSPECTIVA D’UN VEÏNAT

Al llarg del curs 2014-2015, hem treballat en un projecte sobre la Memòria Històrica de Les Tres Torres. Gràcies a la participació dels veïns i veïnes, hem pogut reconstruir la història social del barri i imaginar-nos el seu passat amb les fotografies rebudes. Ha sigut un treball molt enriquidor que ens ha permès entendre el seu present i generar un vincle especial amb la gent del barri.

A sota, us deixem dos enllaços: part de la recopilació gràfica, que també la podeu veure al Centre Cívic Pere Pruna fins al dia 29 de maig, i un enllaç al vídeo que no hagués sigut possible sense l’esforç de la Zeltia Outeriño de l’Associació El Mirador,  i la veu en off de la cantant Marina Gil.

És una iniciativa del Districte de Sarrià-Sant Gervasi amb la col·laboració de l’associació de veïns de Les Tres Torres

Casa Clapés Rovira a la Plaça de LLevant cap a 1930

1 COMENTARIO

Los comentarios están cerrados.